Gregor Deleja, ime tedna Vala 202: Kar delam, skušam narediti po svojih najboljših močeh

02. 11. 2016 15:39

gregor_delejaIme tedna na Valu 202 je ravnatelj Gimnazije Celje – Center, Gregor Deleja. V obrazložitvi so izpostavljeni odlični šolski uspehi dijakov, odlične uvrstitve na tekmovanjih ter zavidljivi dosežki v umetnosti in pri raziskovalnem delu.

Ob vsem tem pa ne smemo pozabiti na številne nacionalne in mednarodne projekte, ki ves čas nadgrajujejo obšolsko dejavnost, med njimi tudi dobrodelnost.

Gregor Deleja se trenutno nahajal na Kitajskem, kjer skupaj z dijaki, nekaterimi bivšimi dijaki, predstavniki staršev in kolegi iz šole združujejo šolsko ekskurzijo in koncertno turnejo in od tam je podal prvo izjavo za Val 202.

V eni izmed obrazložitev je bilo zanj zapisano, da je Deleja eden tistih delavcev v izobraževanju, ki več daje kot prejema. Njegov komentar na obrazložitev je bil, da vse, kar dela, skuša narediti po najboljših močeh.

V izjavi je med drugim izpostavil, da je ob tem pomenljivem nazivu v prvi vrsti ponosen na dijake in na kolege, ki pripomorejo k uspešni izpeljavi nacionalnih in mednarodnih projektov, pri čemer je izpostavil nedavni dobrodelni koncert, o katerem smo pisali tudi mi (klik!).

Najbolj so ponosni na projekte, ki jih vodijo, organizirajo in vzpodbudijo dijaki

Deleja je v izjavi med drugim izpostavil, da so na Gimnaziji Celje – Center najbolj ponosni na tiste projekte, ki ji vodijo, organizirajo in vzpodbudijo dijaki sami. “V tem prepoznavamo kakovost vsega tega dela in pri mladih vzbujamo še vedno dovolj veliko stopnjo radovednosti in volje do tega, da nekaj naredijo, nekaj spremenijo in da se za to znajo na pravi način potruditi…”, je med drugim povedal Deleja. Prav učitelji pa morajo ob tem biti tisti prvi zgled dijakom, ki jim dajejo najboljši motiv.

Celotni izjavi in ostalim zanimivostim lahko prisluhnete tukaj (klik!).

eH

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
180 queries in 1,154 seconds.