Bodite na preži in postanite novi lastnik sanjskega Seat Leona

radio1-seatOd 13. maja se po slovenskih cestah vozil SEAT LEON – dovršenega, vpadljivega dizajna, z enostavno tehnologijo, ki olajša vaš vsakdanj. Prostornost, vsestranskost in varnost so prednosti, ki ga odlikujejo. Si mlad/a po duši, imaš družino in rad/a uživaš življenje? Potem je SEAT Leon pravi zate!

Ključ lahko jutri, 28. maja, ujamete tudi na celjskih ulicah. Oglasite pa se lahko tudi v Servis Drev d.o.o. v Petrovčah, kjer si lahko prav tako prislužite ključ Seat Leona.

KAKO DO KLJUČA za SEAT LEON?

image004Poznaš registrsko številko svojega (ženinega, tastovega….) avtomobila? Vse kar moraš storiti je poslušati Radio 1 (frekvenca za Celje 99,3 MHz) in če številko zaslišiš na Radiu 1, bo morda čisto novi SEAT LEON za vedno TVOJ.

Dobro označen SEAT LEON se bo jutri, 28. maja, vozil tudi po Celju in okolici, zato bodite na preži in poslušajte Radio 1. Lahko te ujamejo in presenetijo.

Vsak dan med tednom se bo reporter Radia 1 večkrat javil v program in sporočil registrsko številko avtomobila, ki mu sledi.

Če je številka tvoja, imaš nekaj minut časa, da se VARNO ustaviš in prejmeš ključ, ki bo na zaključni prireditvi, 30. maja 2019 morda odklenil čisto novega SEAT LEONA!

image001Ekipa Radia 1 pa bo 28. maja 2019 med 17.30 in 18.00 uro obiskala tudi Servis Drev d.o.o., Drešinja vas 46a, 3301 Petrovče, v katerem se lahko z obiskom in sodelovanjem poteguješ za ključ SEAT Leona.