1. praznični festival na Celjskem sejmu

19. 12. 2016 11:24

praznicni-festivalV prazničnem decembru so na Celjskem sejmu poskrbeli za praznični festival, kjer se je predstavilo več kot 50 različnih slovenskih ponudnikov.

Na sejmušči so se predstavili slovenski ponudniki iz Savinjske doline, Prlekije in drugod. Predstavile so se različne kmetije, med njimi tudi Naša kmetija. Med razstavljavci so bili tudi ponudniki knjig, voščilnic, grafik, tako je bila prisotna Antika.

Branko Lugarič je razstavil svoje lesene izdelke, medene izdelke pa so ponudili v Čebelarstvu in lectarstvu Šolar. Usnjene izdelke pa je predstavilo podjetja Tjaše Oblak, Trgovina na drobno. Na sejmu smo zasledili tudi podjetje EMO ETT, ki se ukvarja z izdelo posode.

S področja gostinstva pa je bilo prisotno podjetje Mateje Holer, ki je ponudilo različne sladice in piškote. Z eko čokoladami pa se je predstavilo podjetje IRIDIS, podjetje LUCI pa je k čokoladnim užitkom dodalo še druge čokoladne izdelke. Za dodatno kulinarično doživetje pa je posrbela ribojnica Ferlič.

Na sejmu pa so bili prisotni tudi predstavniki Leo kluba Mavrica iz Celja. Za najmljajše pa je poskrbel Aleš Freitag s promocijo napihljivih igral.

 praznicni-festival-2

Evelin Brodnik

oh-teater-vojnik-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
172 queries in 1,189 seconds.