V celjskem mestnem jedru nova trgovina SPAR City

SPAR Slovenija je 28. septembra v središču Celja, na Prešernovi ulici 10 odprl novo trgovino SPAR City. SPAR City predstavlja nov koncept mestnih trgovin, ki omogočajo hitro, priročno in enostavno nakupovanje.

Nova trgovina Spar City se nahaja v kulturno zaščitenem objektu, kjer je bila v času pred drugo svetovno vojno ena prvih blagovnic Stermecki. Zgradba se zdaj, poleg z na novo umeščeno trgovino, ponaša še s prenovljeno zunanjo podobo.

SPAR City je manjši tip trgovine, ki kupcem omogoča hitre, enostavne in priročne vsakodnevne nakupe. Že samo ime trgovine pove, da je prilagojena sodobnemu urbanemu utripu, je nekoliko manjša, vendar ponuja raznolik in kakovosten izbor živil in drugih proizvodov. Poudarek je na ponudbi dnevno svežih in v trgovini pripravljenih jedi. Velik del teh sestavlja pestra ponudba sveže pripravljenih izdelkov iz lastne linije Spar TO GO, v kateri kupci najdejo pice, francosko pecivo, bureke, raznovrstne sendviče in solate, za poobedek pa sladice in pripravljene mešanice svežega sadja. Manjka tudi ne pečeno meso, ocvrta zelenjava in mesne jedi, narastki in lazanje.

Kruh in pekovsko pecivo si obiskovalci nove trgovine lahko vzamejo sami na samopostrežnem oddelku, izbirajo pa lahko tudi med vnaprej pripravljenimi jedmi, ki se jih pred zaužitjem le še pogreje. Za tiste, ki si želijo opraviti hiter nakup, so na voljo tri hitre blagajne. Za kakovostno ponudbo in prijetno vzdušje v njej skrbi 17 zaposlenih.

V podjetju SPAR Slovenija se kot imetniki certifikata Green Star zavedajo pomena energetske varčnosti, zato ima nova trgovina SPAR City Prešernova vgrajen sistem ogrevanja in hlajenja z odpadno toploto, ki uporablja 100 % naravni plin CO2 in ni škodljiv za okolje. Poleg tega je celotna trgovina opremljena le z varčno LED-razsvetljavo, ki pripomore k manjši porabi električne energije.

V vrtincu mestnega vrveža si vzemite trenutek in odkrijte novo, sodobno trgovino SPAR City na Prešernovi ulici 10 v Celju.

Vljudno vabljeni!

DELOVNI ČAS SPAR CITY PREŠERNOVA:
PON – PET: 7:00 – 20:00, SOB: 8:00 – 18:00