Vabljeni v salon pohištva Akron, kjer vas pričakujejo s sejemskim popustom

Oktobra se je na Mariborski cesti 103a nasproti Planeta Tuš odprl prijeten salon pohištva Akron,  ki s 27-letno tradicijo izdelave pohištva po meri vztrajno in uspešno sledi željam svojih kupcev. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter zvestih kupcev iz celjskega področja je podjetje spodbudilo k otvoritvi lastnega salona tudi v Celju. Tja smo se odpravili tudi mi in odkrili, da v poplavi trgovin s pohištvon ravno Akron izstopa s kvalitetnim pohištvom po meri.

Salon v Celju – od vgradnih omar do popolne opremljenosti doma

Vgradna omara, ki elegantno reši vsako prostorsko stisko
Vgradna omara, ki elegantno reši vsako prostorsko stisko

Akronov svetovalni salon na Mariborski cesti je zasnovan kot stanovanje z zanimivimi pohištvenimi rešitvami. Med njimi so še posebej privlačne ideje, kako uporabno izkoristiti prostor za kar največje bivalno udobje. Prikazane so idejne rešitve različnih ambientov in razstavljeni materiali v različnih barvah, saj si kupec pohištvo lahko izbere po želji. Pri izbiri pomagajo svetovalci, ki upoštevajo želje in potrebe posameznika. Individualna storitev po meri je vedno bolj cenjena in iskana.

Pohištvo je v salonu skrbno izbrano ter praktično in domiselno razporejeno. V kombinaciji z različnimi dodatki, razgibanimi motivi in barvnimi popestritvami, ustvarja skrivnostnost in odlično vzdušje ter daje pečat čarobnosti. Povsod se čuti harmonija in igriv dotik ustvarjalnosti. Takšno vzdušje lahko z Akronovo pomočjo pričarate tudi pri vas doma, saj Akron spreminja prostor v dom.

Akron prednjači tudi s premišljenim reševanjem prostorske problematike, saj so njihovi prostori v koraku s časom. Strankam ponudijo minimalistično in atraktivno razporeditev pohištva, ki skriva ogromno površin za shranjevanje, kar je v današnjih časih izjemnega pomena. Njihova posebnost so personalizirane vgradne omare, ki ne zahtevajo veliko prostora in predstavljajo optimalno rešitev prostorske problematike.

Vgradne omare za urejeno in organizirano življenje

Vsaka Akronova vgradna omara je unikat, saj je kreativno, funkcionalno in estetsko oblikovana po željah in potrebah posameznika. Vključuje racionalne rešitve, hkrati pa je s svojo dovršeno zunanjostjo popestritev vsakega ambienta. Prostor z vgradnimi omarami deluje urejen, zato se v njem počutimo lahkotno in neobremenjeno. Akronovi svetovalci vam bodo prisluhnili tudi pri vgradnih omarah, ki se bodo izkazale kot prava zakladnica za vaše bivalne površine. Pri izračunu cen vgradnih omar vam bo v veliko pomoč Akromat.

Postelja s predali
Postelja s predali

Akron presega pričakovanja kot družbeno odgovorno podjetje

Že sam salon pohištva v Celju je urejen tako, da pričara občutek domačnosti
Že sam salon pohištva v Celju je urejen tako, da pričara občutek domačnosti

Z nakupom v salonu pohištva Akron boste tudi sami postali del njihove zgodbe družbeno odgovornega podjetja, ki zaposluje tako visoko usposobljen kader in ljudi s posebnimi potrebami. Prisluhniti znajo namreč tudi posameznikom, ki so pogosto odrinjeni na rob družbe, kjer jim nihče ne ponudi priložnosti. Akron pa presega normative brezosebne množične proizvodnje, saj je prav vsak material skrbno izbran in vgrajen, za kar poskrbi dinamična proizvodnja, ki zajema tudi 19 invalidov. Invalidsko podjetje Akron je že na sami otvoritvi dokazalo, da gre za družbeno odgovorno podjetje, saj so namenili donacijo Krščanski cerkvi Kalvarija, ki med drugim skrbi tudi za mladino.

Na otvoritvi je podjetje Akron prejelo tudi certifikat Zlate bonitetne odličnosti, ki ga podjetje  Bisnode podeljuje samo najuspešnejšim podjetjem.

Novembra vas pričakujejo s sejemskim popustom

Salon pohištva Akron vas pričakuje na Mariborski cesti 103a (nasproti Planeta Tuš)
Salon pohištva Akron vas pričakuje na Mariborski cesti 103a (nasproti Planeta Tuš)

Med 9. in 30. novembrom vas salon pohištva Akron pričakuje še z eno atraktivno ponudbo.  Medtem ko je 9. novembra svoja vrata v Ljubljani odprl sejem Dom, tudi celjska regija ne bo prikrajšana za izjemno ponudbo. Do konca novembra vas bo tudi Akronov salon v Celju razvajal s 15 % popustom na vso pohištvo. Popust velja ob plačilu z gotovino.

Pomembno je, da se v svojem domu počutite zares domače in udobno. Pri tem je izjemno pomembno kvalitetno pohištvo, kar vam lahko ponudijo ravno v salonu pohištva Akron. Izkušeni svetovalci vas pričakujejo s personaliziranimi ponudbami, ki bodo brez dvoma pričarali dom, kakršnega si zaslužite in želite.  

S stalnim razvojem in prepoznavanjem poslovnih priložnosti Akron presega okvire pričakovanj.  Uspeh seveda ni naključje. Vse aktivnosti so usmerjene h kupcem, k prepoznavanju in zadovoljevanju njihovih pričakovanj. Zadovoljni kupci se z veseljem vračajo in s tem potrjujejo kakovost in funkcionalnost pohištva Akron.