Izjemen obisk delavnice »Odlična komunikacija pusti vtis«


Včeraj je RASR, Razvojna agencija Savinjske regije, RASR d.o.o. v sodelovanju z RTA agencijo in Agencijo AVE organizirala delavnico na temo »Izboljšaj učinkovitost komunikacije«.

Delavnica je potekala v prostorih Regijskega študijskega središča Celje v izvedbi vedno zanimivega predavatelja Leona Magdalenca, enega najboljših in najbolj izkušenih strokovnjakov na področju javnega nastopanja, prodajnih komunikacij in motivacijskih treningov.

Na svoj, poseben in zanimiv način je znal pritegniti prav vsakega posameznega udeleženca delavnice na temo »Izboljšaj učinkovitost komunikacije- odlična komunikacija pusti vtis«.

Pogosto pozabljamo, da je pomembno, da znamo svoje delo in ideje ob vsaki priložnosti tudi predstaviti na primeren in zanimiv način. Pomembno je, da se zavedamo, da je komunikacija priložnost za vtis in navdušenje, ker s tem dvigujemo ugled organizaciji in posredno sebi.

Delavnice so se udeležili številni partnerji razvojne mreže Savinjske regije, ki so na kakršenkoli način povezani z RASR, zaposleni številnih uspešnih podjetjih, pritegnila pa je tudi širšo javnost.

Izobraževalni dogodek je pustil vsakemu udeležencu poseben vtis, saj nam je predavatelj na hudomušen in zabaven način predstavil veliko koristnih napotkov, ki bodo zagotovo prispevali, da nam izražanje in javno nastopanje ne bo več muka temveč izziv.

V polno zasedeni dvorani, odziv občinstva ni bil zgolj ravnodušen, ampak pozitiven, navdušujoč in poln dobre energije.