Čelno trčil v drevo, vnetje saj in električne napeljave

05. 12. 2017 13:20

Včeraj je ob 14.17 na Partizanski cesti v Velenju prišlo do naleta osebnega in tovornega vozila. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, pomagali policiji in umaknili vozili s cestišča. Eno poškodovano osebo so reševalci NMP Velenje prepeljali na zdravljenje v ZD Velenje.

Ob 17.28 so se v Podgori v občini Šmartno ob Paki vnele saje v dimniku stanovanjske hiše. Požar so pogasili domači. Gasilci PGD Šmartno ob Paki so pregledali dimnik in okolico s termo kamero ter prepovedali kurjenje do prihoda dimnikarja.

Danes je ob 2.08 v Šmartnem ob Paki zagorela električna napeljava v kletnih prostorih stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šmartno ob Paki so požar pogasili in prezračili prostore

Ob 8.57 je v Lahomnem, občina Laško, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in čelno trčil v drevo. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Laško, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Laško so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Ob 11.50 sta na Mariborski cesti v Celju trčili osebni vozili. Reševalci RP Celje so dve poškodovani osebi oskrbeli in eno prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče , odklopili akumulatorja, pomagali reševalcem in policiji ter počistili razlite motorne tekočine.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 2,800 seconds.