Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 5. 12. 2017 (spor zaradi metadona, vlom,…)

05. 12. 2017 10:39

S področja cestnega prometa poročamo o osemnajstih prometnih nesrečah. V dveh sta se dve osebi lažje poškodovali. V Celju so 36-letnemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, zasegli vozilo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti dvema kršiteljema izdali plačilna naloga.

Povzročitev lažje telesne poškodbe – Celje

Včeraj zjutraj sta se v metadonski ambulanti v Celju sprla dva odvisnika od prepovedanih drog. Do prepira je prišlo, ker se nista mogla dogovoriti, kdo on njiju bo prej na vrsti za metadonsko terapijo. 38 -letnik, začasno stanujoč v Celju, je med prepirom, drugega odvisnika lažje poškodoval z manjšim nožem. 38-letniku so policisti odvzeli prostost in ga bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Povzročitev lažje telesne poškodbe z nevarnim predmetom.

Poskus vloma v vozilo  – Celje

Na Podjavorškovi ulici v Celju je neznanec včeraj poskušal vlomiti v osebno vozilo. V avtomobil mu ni uspelo vstopiti, je pa lastniku škodo povzročil s poškodovanjem ključavnice.

Vlom v stanovanjsko hišo – Slovenske Konjice

V Polenah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je preiskal prostore, odnesel ni ničesar.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

werner-ce-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,235 seconds.