Na AC kombi v tovornjak, udar vetra podrl drevesi – eno padlo na avto

112

Ob 10.57 je na avtocesti Ljubljana – Celje – Maribor pred izvozom Slovenske Konjice kombinirano vozilo v naletu trčilo v prikolico tovornega vozila. Ena oseba se je pri tem poškodovala. Gasilci PGE Celje so kraj zavarovali, odklopili akumulator ter posuli vozišče z vpojnimi sredstvi. Nudili so prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP in jo prenesli do reševalnega vozila.

Ob 11.06 so se v Oleščah, občina Laško, na podstrešju stanovanjske hiše pregreli električni vodniki. Gasilci PGD Laško so s termokamero pregledali objekt, izpravnost elektro napeljave pa bo preveril električar.

Ob 15.39 so v Šmartnem ob Dreti, občina Nazarje, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Šmartno ob Dreti. S termovizijsko kamero so pregledali dimnik in prostore.

Ob 18.25 je na Koželjskega ulici v Velenju močan veter podrl drevo. Posredovali so gasilci PGD Velenje in drevo razžagali ter odstranili iz cestišča.

Ob 20.26 je na Cesti na Griču, občina Velenje, na osebno vozilo padlo drevo. Drevo so odstranili in razžagali gasilci PGD Velenje.

Preberite tudi aktualno poročilo Policijske uprave Celje (klik!)