Poškodovani voznik štirikolesnika, voznik v “kandelaber”

16. 11. 2017 10:15

Včeraj se je ob 18.31 v Trebčah občina Bistrica ob Sotli poškodoval voznik štirikolesnika. Reševalci RP Šmarje pri Jelšah so poškodovanega oskrbeli na kraju ter ga prepeljali v SB Brežice.

Ob 19.39 sta v Pečovniku, občina Celje trčili dve osebni vozili pri čemer so se tri osebe lažje poškodovale. Gasilci PGE Celje so protinaletno in požarno zavarovali kraj, ga razsvetlili, odklopili akumulatorje, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč reševalcem NMP Celje in policiji.Reševalci RP Celje so tri osbe prepeljali v Splošno bolnico Celje.

Ob 22.20 je v Cesti v Teharje, občina Celje, v kuhinji stanovanjske hiše zagorelo olje na štedilniku. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Ljubečna, ki so ogenj omejili, ga pogasili, prostore pregledali s termo kamero ter jih prezračili. Nudili so pomoč poškodovanim do prihoda reševalcev NMP Celje, ki so eno osebo prepeljali v SB Celje. Kuhinja je uničena.

Ob 22.21 se je v kraju Tabor, občina Tabor, voznik osebnega vozila zaletel v električni drog. Gasilci PGE CElje so protinaletno in požarno zavarovali kraj nezgode in ga razsvetlili, odklopli akumulator, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč reševalcem RP Žalec in Celje pri prenosu poškodovanega voznika do reševalnega vozila. NMP Celje je enega poškodovanega prepeljala v Splošno bolnico Celje.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 1,522 seconds.