Tragična nesreča na avtocesti. 76-letna peška nenadoma stopila pred vozilo

25. 09. 2022 22:10

Sinoči, okoli 20.30 ure, nas je voznik osebnega vozila obvestil, da je na avtocesti, na območju Tepanja, v smeri proti Mariboru, trčil v neznano osebo, ki je nenadno stopila pred vozilo, so sporočili s PU Celje. Šlo naj bi za 76-letno peško, ki je v tistem trenutku hodila po avtocesti, zbil pa jo je 55-letni voznik.

Sinoči je voznik osebnega vozila obvestil policijo, da je na avtocesti, na območju Tepanja, v smeri proti Mariboru, trčil v neznano osebo, ki je nenadno stopila pred vozilo. Oseba je na kraju nesreče umrla.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležili tudi državna tožilka in preiskovalna sodnica. Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 76-letna peška prečkala avtocesto iz smeri počivališča Tepanje za smer Maribor, proti počivališču Tepanje za smer Ljubljana.

Na levem prometnem pasu je vanjo trčil 55-letni voznik osebnega vozila. Peško je odbilo čez vozilo, pred vozilo 35-letnega voznika, ki jo je povozil. Peška je na kraju prometne nesreče umrla.

Avtocesta v smeri proti Mariboru je bila zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic le te, dobre tri ure zaprta za ves promet.

Letos je na območju Policijske uprave Celje v prometnih nesrečah umrlo 15 ljudi.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 1,157 seconds.