Zagorelo v hlevu, veter povzročal preglavice

11. 12. 2017 13:52

Včeraj je ob 17.57 v Šibeniku, občina Šentjur, zagorelo zaradi pregrete tuljave v ostrešju prizidka gospodarskega objekta. Požar so domačini poskušali pogasiti sami. Posredovali so gasilci PGD Šentjur, Slivnica in Kalobje, ki so požar pogasili do konca, odkrili del strehe in pregledali območje s termo kamero.

Danes je ob 9.29 na Rimski ulici v Slovenskih Konjicah močan veter podrl drevo v reko Dravinjo. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice, ki so zavarovali kraj, s tehničnim posegom izvlekli drevo ter ga razžagali. Obveščena je bila dežurna služba VGP Drava Ptuj.

Ob 11.04 je močan sunek vetra odkril del strehe gospodarskega poslopja v Šmartnem ob Dreti, občina Nazarje. Gasilci PGD Šmartno ob Dreti so pomagali pokriti 10 kvadratnih metrov strehe.

Ob 11.45 so v kraju Žahenberc, občina Rogatec , gasilci PGD Donačka gora in PGD Rogatec pomagali reševalcem NMP RP Šmarje pri Jelšah pri oskrbi obnemogle osebe.

Ob 14.43 se je na Ulici Cvetke Jerin v Štorah pripetila prometna nesreča, v kateri sta v naletu trčili osebni vozili. Reševalci NMP RP Celje so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče , nudili pomoč reševalcem, odklopili akumulator in posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom.

Ob 17.38, so v Vrhu nad Laškim, občina Laško, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Vrh nad Laškim in Laško, ki so goreče saje pogasili, pregledali in očistili dimnik ter prezračili prostore.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 11,348 seconds.