Dvorec Novo Celje gostil humanitarno prireditev za pomoč mladim


Modeli in čudovit ambient dvorca Novo Celje. (Vir: G. Katič)
Modeli in čudovit ambient dvorca Novo Celje. (Vir: G. Katič)

Čudovit ambient dvorca Novo Celje v Petrovčah je v četrtek, 24. februarja gostil modno-glasbeno prireditev z dobrodelnim pridihom STYLISH EGO-FIT SHOW. Na dogodku, kjer se je prepletala moda, glasba in kulinarika je fundacija Utrip humanosti zbirala sredstva za štipendijski sklad, iz katerega se črpajo sredstva za štipendije dijakom in študentom iz Celjske regije, ki so oboleli za rakom. S humanitarno modno revijo so skupaj zbrali več kot 1300 eurov za pomoč mladim.

V okviru dogodka se je odvijala modna revija, na kateri se je v prvem delu predstavila Brina Romih Mlakar z elitnimi oblačili za fitnes Fit&Fab, v nadaljevanju pa je z elegantnimi oblačili navdušil še Peter Thaler. Za pričeske nastopajočih je poskrbel Gašper Sedminek iz salona Gath ter Urška Sedminek iz Salona lepote Urška, ki je uredila make up nastopajočih. Modno revijo je v živo spremljala Maja Založnik, dogodek pa so popestrili še Simon Vadnjal, Frenk Nova in Kristina M.

Superstylish ekipa: Dejan Tamše - sovoditelj, Urška S. Tamše, Gašper Sedminek, Urška Novak in Boštjan Romih (Vir: G. Katič)
Superstylish ekipa: Dejan Tamše – sovoditelj, Urška S. Tamše, Gašper Sedminek, Urška Novak in Boštjan Romih (Vir: G. Katič)

Na modni reviji so nastopili: Iris Mulej, Nataša Pinoza, Katarina Jurković, Bernarda Krivec, Zlata Okugić, Daša Podržaj, Pia Sara Odlag, Patricija Peklar – mis Eco Queen sveta 2015, aktualna mis Slovenije – Mateja Kociper in aktualna mis Earth Slovenije – Laura Škvorc, Matjaž Lesjak – aktualen mister Slovenije, Matjaž Mavri Broncelj – aktualen cosmo mister Slovenije, Alen Nuhanović, Miha Repinc, Miha Ratajc in rokometaši RK Celje Pivovarna Laško.

aV