Prihaja festival Džjezz 2015 – fotke in video z napovednega koncerta (foto, video)


DSC_0098V soboto, 6.6. je pred mestnim kinom Metropol v okviru projekta Dobimo se v mestu potekal jazz koncert, ki je goste prav tako vljudno vabi na prihajajoči džjezz festival.

Dopoldanski dogodek Dobimo se v mestu je bil razširjen po celotnem mestnem jedru, pri mestnem kinu Metropol pa je potekal djezz koncert. Dogodek se je odvijal z namenom, da bi ljudi povabili na prihajajoč Džjezz festival. Festival se tokrat odvija že šesto leto zapored, na scoj oder pa vedno znova privablja tako tuje kot domače izvajalce, z namenom, da bi Celje uveljavili kot eno izmed osrednjih džezovskih središč.

DSC_0099

Osrednji koncerti bodo potekali zvečer, letos v Lapidariju na Savinjsekm nabrežju, nastopali pa bodo odlični džezovski virtuozi tako iz Slovenije kot tudi iz tujine. Program festivala Džjezz 2015 preverite na tej povezavi (klik!)

DSC_0103

Vljudno vabljeni tudi k ogledu video posnetka.

Marina Bajić

S CELJE.INFO NA FESTIVAL DŽJEZZ POL CENEJE

Na Celje.info našim obiskovalcev že tradicionalno omogočamo obisk festivala Džjezz po polovični ceni. Pol ceneje ponujamo tako enodnevne kot tridnevne (festivalske vstopnice).

Pohitite z naročilom, saj je število pol cenejših vstopnic omejeno!

dzjezz2015-polsi-klik