Vabimo na sprehod z Vito Mavrič & Jaka Pucihar trio v Plesni forum Celje – ponujamo cenejše vstopnice

05. 03. 2019 11:10

vita-mavric

Vabljeni na sprehod z Vito Mavrič & Jaka Pucihar trio v Plesni forum Celje, ki bo v soboto, 23. marca 2019 ob 21. uri.

Vita Mavrič, po materi Korošica in po očetu Primorka, rojena v Celju, Štajerka. Že dolgo časa živi v Ljubljani in kot sama pravi, je tip človeka, ki pusti korenine kjer koli jo postaviš. Je samosvoja, v našem prostoru edinstvena umetnica, mati dveh sinov, odlična šansonjerka, ustanoviteljica Cafe teatra, tudi nekdanja ambasadorka Unicefa,…

SPREHOD se imenuje koncert, pa tudi nov album, s katerim je proslavila 30 let odrskega ustvarjanja.

Večer šansonov z Vito Mavrič je izvrstna priložnost, da spoznamo ali obudimo spomin na vrhunce ustvarjanja v 30-letnem umetniškem snovanju dame, ki je s Café teatrom, avtorskimi glasbenimi predstavami in šansonom močno zaznamovala naše kulturno dogajanje.

Tako odlična besedila, da ne bi potrebovala glasbe, in hkrati tako navdihujoča glasba, da zbuja v nas neizrečeno in opojno ter slavi vse, čemur pravimo življenje. To so njene pesmi, zgodbe slehernika, to sta njen glas in dramska igra, ki nas kot na cirkuškem vrtiljaku, polnem luči, zasuče s čudežno močjo najlepših šansonov.

Skoznje se bomo sprehodili ob spremljavi odličnih glasbenikov Jake Puciharja tria:

Jaka Pucihar – klaviature

Janez Krevelj – kontrabas

Marko Juvan – bobni

“Oder. Luč. Beseda. Glasba. Štirje elementi sveta, ki mu Vita Mavrič pripada z vsem srcem, z njegovim bitjem in svojim žitjem. Njena interpretacija ni lahka ali blagozvočna. Glas je raskav. Ob smehu je jok. Vitin svet ima vse. Le časa ne. Vita je preprosto brezčasna.” (Jure Longyka, radijec in glasbeni kritik)

VSTOPNICE: informacije in rezervacije na tel 031 413 409, vstopnina 20 €

S CELJE.INFO  30 % CENEJŠE VSTOPNICE ZA SPREHOD Z VITO MAVRIČ V PLESNEM FORUMU CELJE

Na Celje.info našim zvestim bralcem in članom Polovicka.si ponujamo 8 cenejših vstopnic za sprehod z Vito Mavrič v Plesni forum Celje, ki bo v soboto, 23. marca 2019 ob 21. uri.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

vita-mavric-klik

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 1,453 seconds.