Dalmatinska fešta v Celju – največja zabava te zime – ODPOVEDANO

26. 11. 2022 08:01

Kaj je boljšega kot prava glasbena poslastica, zaradi katere boste peli in plesali? Čas je, da vas ogrejejo dalmatinski ritmi.

V Celje v soboto, 10. decembra, namreč prihajajo trije velikani hrvaške glasbe in dalmatinskega glasbenega melosa. Dvorana Golovec bo kar pokala od pozitivne energije, za katero bodo poskrbeli Mladen Grdović, Jasmin Stavros in Ivana Kovač. Seveda pa ni prave fešte brez Aktualove galame.

Oči boje lavande, Dalmatinac sam, Nije u soldima sve, Dao bih sto Amerika, Moja Marina, Neka je šarala, Crno vino, crne oči, Biser s juga, Jao meni in druge so tisti hiti, zaradi katerih vam bo zagotovo žal, če vas 10. decembra ne bo z nami.

Vstopnice si lahko zagotovite na prodjanih mestih Petrol in Eventim, na voljo so, kot se za pravo dalmatinsko fešto spodobi, samo stojišča.

Koncert se prične ob 20. uri, vhod se odpre ob 19. uri – v izogib gneče naprošamo, da na prizorišče pridete pred pričetkom koncerta. Prostori za obiskovalce so na voljo na standardnih parkiriščih okoli prizorišča. Priporočamo uporabo javnega potniškega prometa. Invalidne osebe na invalidskih vozičkih imajo brezplačen vstop, spremljevalec mora kupiti vstopnico. Starostna omejitev za vstop na prizorišče je 16+. Vstop je možen samo s predložitvijo veljavnega uradnega identifikacijskega dokumenta v fizični obliki. Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe ob spremstvu staršev oz. skrbnikov, ki z nakupom vstopnice prevzamejo vso odgovornost.

 

Event24

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 0,721 seconds.