PERPETUUM JAZZILE vabijo na koncertni spektakel v Celju, v soboto, 12.11.2022

11. 10. 2022 19:40

Priljubljena vokalna zasedba Perpetuum Jazzile začenja novo sezono nastopov z velikim koncertom v celjski dvorani Golovec, v soboto, 12. novembra ob 20. uri.

Perpetuum Jazzile so se polni energije in svežih idej zaprli v studio, kjer ustvarjajo nove pesmi za naslednjo ploščo. Pripravljajo se tudi na novo koncertno sezono, ki jo bodo otvorili prav z nastopom v Celju. Pričakujemo lahko nepozabno doživetje z njihovimi priljubljenimi uspešnicami, program pa bodo obogatili še z novimi pesmimi. Vstopnice so že v prodaji!

 

Perpetuum Jazzile, ena najbolj spektakularnih in največjih vokalnih skupin na svetu je poznana po zaslugi močnih ritmov, bogatih harmonij, navdušujoče pozitivne energije,  kreativnosti in posebne mešanice najrazličnejših žanrov glasbe, ki jo poustvarjajo samo s človeškim glasom, nadgrajenim z atraktivno uporabo rok in drugih delov teles.

Bogat koncertni repertoar skupine sestavljajo edinstveni vokalni aranžmaji slovenskih in svetovnih uspešnic izvajalcev kot so ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, David Guetta, Lady Gaga, Muse, Billy Joel, David Bowie, Bee Gees, Avsenik, Vlado Kreslin, in tudi ljudske pesmi.

Perpetuum Jazzile je svetovno najbolj priljubljeni vokalni orkester na internetnem portalu YouTube, kjer z vsemi skladbami že krepko presega 88 milijonov ogledov. Videospoti večkrat nagrajenega Perpetuum Jazzile so bili na portalu YouTube uvrščeni tudi med 40 najpriljubljenejših.

 

Naše platno je oder, naše barve so naši glasovi, mešamo jih in združujemo, dokler ne nastanejo mojstrovine. Zadovoljni obrazi so naš zagon in potrditev, da to, kar ustvarjamo, počnemo s srcem in predanostjo” pravijo člani zasedbe Perpetuum Jazzile, ki bodo v Celju, v soboto, 12.11.2022 uprizorili koncertni spektakel, ki ga ne smete zamuditi!

Vstopnice : Petrol, OMV, Pošta Slovenije, Big Bang, www.eventim.si in bit.ly/3Ixem4a

LINK ZA NAKUP VSTOPNIC:  bit.ly/3Ixem4a

Vse vstopnice so za sedišča, velja prosta izbira sedežev.

 

 

Naročnik: Nomad

 

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,741 seconds.