Referenčni projekti podjetja DETA&CO vas bodo povsem navdušili za sodelovanje

Pri opremljanju novega doma ali stanovanja ali pa pri prenovi domačih prostorov najpogosteje za proizvajalci pohištva in drugih elementov brskamo tudi po spletu. Na takšen način veliko hitreje pridemo do odličnih idej pa tudi rešitev za naše želje in potrebe. Ob tem nikakor ne smete spregledati spletnega ponudnika DETA&CO, ki vas vabi tudi na ogled svojih referenčnih projektov, ki vas bodo tako navdušili, da se boste slej ko prej odločili za sodelovanje z njimi.

Podjetje DETA&CO je na trgu prisotno že več kot dve desetletji in je zlasti znano po izdelavi vrhunskih notranjih vrat in čudovite talne obloge – parketa. Na voljo so številne različice omenjenih izdelkov, ki si jih prav tako lahko nekoliko pobliže ogledate kar na spletu. Sicer pa podjetje lahko obiščete tudi v živo. Na spletni strani https://deta-co.si/ boste našli konkreten naslov, na katerem se nahaja njihov razstavni salon.

Notranja vrata najvišje kakovosti in najbolj elegantnega ter modernega izgleda

Zagotovo se strinjate, da so notranja vrata pomemben kos domačega pohištva – tako z vidika dizajna kot tudi z vidika funkcionalnosti. Obenem je seveda poglavitno tudi to, da vam vrata služijo dolga leta in prinašajo številne prednosti, kot so učinkovito zadrževanje hrupa, toplote, morebitnih vonjav iz drugih prostorov.

S primerno izbranimi vrati torej lahko odlično poskrbite tudi za eleganten in nadvse moderen videz notranjih prostorov. Izjemno pester nabor različnih vrst lesa vam omogoča, da lahko izbiro notranjih vrat v omenjenem podjetju v resnici prilagodite kateremu koli notranjemu dizajnu. Katera vrata za notranje prostore so najprimernejša izbira za vas, pa vam bodo pomagali razkriti strokovni delavci v podjetju, ki imajo tudi dolgoletne izkušnje, kar še dodatno pripomore k odličnim rezultatom.

Več kot 150 različnih modelov notranjih vrat

Podjetje DETA&CO se lahko svojim kupcem oziroma strankam pa tudi drugim pohvali z več kot 150 različnih modelov notranjih vrat. Ti se med seboj na primer razlikujejo po vrsti podboja, nasadilih, po načinu odpiranja, po primarni oblogi. Pri njih se lahko odločite za povsem klasična notranja vrata, prav tako so na voljo steklena notranja vrata, ki v prostor pomagajo vnašati precej več svetlobe.

Vse več strank pa se odloča za izjemno funkcionalna drsna notranja vrata. Ta so relativno precej preprosta za samo montažo. Prav tako pa jih je mogoče praktično namestiti v kateri koli prostor. Posebno kategorijo oziroma segment pa zagotovo predstavljajo protipožarna vhodna vrata, ki vam zagotavljajo najvišjo možno mero zaščite pred požarom ter širjenjem ognja. S tem pa seveda primerno poskrbite tudi za varnost drugih stanovalcev in njihovega premoženja. Takšna vrsta vrat je zasnovana in izdelana tako, da lahko dosežejo optimalne parametre toplotne ter zvočne izolativnosti. Obenem pa je takšen kos pohištva v vašem domu tudi estetsko privlačen in zelo eleganten.

Najbolj priljubljeni in zaželeni dodatki za notranja vrata

Magnetna ključavnica, skrita nasadila in podobno veljajo za standardne elemente notranjih vrat. Poleg takšnih elementov pa vam v podjetju DETA&CO pri izdelavi vrat za notranje prostore omogočajo še druge številne koristne in moderne dodatke.

Na voljo so prezračevalne rešetke, čitalci prstnih odtisov, okovje v črni barvi, zaščita za prste, dodaten ključ, talna zaščita iz aluminija, odpiranje vrat v podboj, dvobarvna izvedba notranjih vrat ter podboja, dodatna zvočna zaščita, na primer polno polnilo.

Izbira parketa v DETA&CO

Najpogosteje gresta izbira notranjih vrat in izbira prave vrste parketa z roko v roki. K sreči vam pri tem lahko odlično pomagajo ter svetujejo v podjetju DETA&CO, kjer vam bodo pomagali izbrati primeren tip vrat, prav tako tudi najbolj primeren tip parketa.

A še preden stopite v stik s katerim od zaposlenih, lahko že na spletni strani podjetja preverite, kateri tipi talne obloge so vam sploh na voljo za nakup.

Naročnik: DETA & CO. d.o.o.