Slovenske domačije in turistične kmetije vabijo v goste

Danes vas želimo popeljati po lepotah krajev, kjer se nahajajo najlepše turistične kmetije pri nas. Včasih pozabljamo, kako hvaležni smo lahko za vso neokrnjeno, čudovito naravo, ki jo imamo na domači zemlji. Ste pomislili, da bi spali na seniku, ali pa se razvajali v leseni kadi na travniku in opazovali zvezde ob kozarčku šampanjca? Si želite pristnega stika z naravo in domačimi živalmi ter se prebujati na pašniku in se nadalje razvajati z odličnim kmečkim zajtrkom, kjer je hrana kvalitetna, domača in sveža?

Mestno življenje terja svoj davek, zato naj bodo vaše naslednje počitnice nekoliko bolj mirne in preproste, da se boste lahko resnično odpočili in si nabrali novih sanj za življenje. Vse ponudnike kmečkega turizma smo zelo skrbno izbrali iz ponudbe darilnih paketov SelectBox.

Naše podeželje je zeleno, domačini pa preprosti, prijazni in gostoljubni ljudje, s katerimi lahko ob večerih kramljate. Turistične kmetije ponujajo skrite kotičke miru, igrišča brez meja, poti raziskovanja, domačo kuhinjo in pustolovščine, ob katerih vam bo zaigralo srce.

oddih

Turistična kmetija Želinc, Cerkno

Turistična kmetija Želinc je pravi raj, saj je obdana z ogromno zemlje, kjer rastejo belo cvetoče jablane. Kmetija se ukvarja s čebelarstvom, kar ponuja še večjo pestrost domače ponudbe. Čebele so namreč povod za zelo zanimivo ponudbo kmetije Želinc, ki se ji reče apiterapija. Gre za postopek, kjer s pomočjo vdihavanja toplega čebeljega zraka človekov imunski sistem začne delovati bolj optimalno. Okolica ponuja veliko možnosti raznovrstne rekreacije, kot so pohodništvo, kolesarjenje, ribolov in plezanje. Tisti, ki radi ostajate blizu hiše, se lahko preizkusite v kuhanju na kmetiji, uživate v vinski kleti ali se sproščate v domačem in lično opremljenem wellness kotičku z dvema savnama in masažnim bazenom. Podarite sebi in svojim najbližjim oddih v naravi s SelectBox darilnim paketom TUKAJ >>.

zelinc

Turistična kmetija Weiss, Tabor

Turistična kmetija Weiss se nahaja v Spodnji Savinjski dolini, znani kot dolini zelenega zlata. Kmetija bo prava izbira za športne navdušence, saj ponuja ogromno možnosti športnega udejstvovanja. Podate se lahko na izlet s kolesi, plezate na bližnji plezalni steni, se udeležite tečaja nordijske hoje, se pridružite pohodnikom, otroci pa se lahko učijo jahanja. Okolica ponuja tudi možnost gobarstva in nabiranja zdravilnih zelišč. Zahtevnejši gostje boste uživali v infrardeči in finski savni. Celotna kmetija je opremljena v izrazitem rustikalnem slogu, ki vas bo spominjal na romantične, nostalgične čase. Obdarite svojo družino z nepozabno sprostitvijo v naravi, ki se nahaja v darilnih paketih SelectBox. Več o ponudbi najdete TUKAJ >> .

weiss

Turistična kmetija Vrbnjak, Mala Nedelja

Ekološka turistična kmetija Vrbnjak leži na manjši vzpetini, oddaljenni od mestnega vrveža. Njihova posebnost je povezanost s konji, ki jih vključujejo tudi v svojo ponudbo. Tako si boste lahko na oddihu privoščili še ure jahanja, ki so namenjene vsem, tako otrokom, odraslim, začetnikom in izurjenim jahačem. Na turistični kmetiji imajo tudi pravcato kočijo, s katero se boste lahko zapeljali v stilu pravih gospodov in dam. Nadejate se lahko tudi ekološkega jedilnika, domačega kruha iz krušne peči ter seveda, kot se spodobi, tudi domačega vina in žganih pijač. Gostje so vedno dobrodošli tudi, če si želijo malce pomagati na kmetiji in se naučiti česa novega. Za tiste, ki uživate v raznovrstnih dejavnostih in športnih udejstvovanjih, pa okolica ponuja kolesarske poti, urejene smučarske tekaške proge, igrišče za odbojko in badminton, možnost športnega ribolova, dolge sprehode po gozdnih poteh, kopanje v bližnjih termah in raziskovanje naravnih lepot. Ponudbo turistične kmetije Vrbnjak si lahko ogledate TUKAJ >>. S SelectBox darilnim paketom boste zagotovo osrečili vse željne mirnega oddiha v naravi.

vrbnjak

Domačija Firbas, Cerkvenjak

Domačija Firbas se lahko pohvali s prav posebno ponudbo – s spanjem na seniku. Seveda imajo tudi lepo opremljene sobe, a tisti, ki si želite nekaj več stika z naravo, lahko dneve in noči preživljate tudi na seniku. Družina vam bo postregla z domačo hrano in doma pridelano viljamovko. Okolica je že sama po sebi naklonjena pohodnikom in kolesarjem, Firbasovi imajo urejeno tudi pravo odbojkarsko igrišče na mivki, nogometno igrišče in mize za namizni tenis. Naučili vas bodo tudi streljanja z lokom, hišnih opravil, ljubitelji živali pa boste dneve lahko preživljali ob konjih. Okolica je pravi naravni zaklad, saj se tukaj skriva več kot 10 mineralnih vrelcev, znameniti grad Negova, številna jezera in zgodovinska mesta. Ponudbo turistične kmetije Firbas v darilnih paketih SelectBox si lahko ogledate TUKAJ >>. Poznate koga, ki bi bil navdušen nad poklonjenim doživetjem, kot je spanje na seniku?

firbas

SelectBox je prava oaza gurmanskih doživetij, wellness tretmajev, adrenalinskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

12