Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 28. 10. 2020 (iz naloženih strojev na cestišče iztekalo olje, prebodel vse štiri pnevmatike,…)


Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli  252 klicev občanov. 37 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Včeraj je bilo na našem območju izjemno mirno.

Obravnavali  so  šest  prometnih  nesreč.  V  eni  se je lažje poškodovala voznica osebnega vozila.

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so  ukrepali dvakrat. S področja kriminalitete poročamo o tatvini in poškodovanju tuje stvari.

Prometna varnost

V  Senovici so  včeraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodovala voznica osebnega vozila, ki je zapeljala z vozišča, ker je bilo le  to spolzko. Turška voznika tovornih vozil sta namreč pred tem v Šmarju naložila rabljene stroje iz katerih je na poti do Celja iztekalo olje.

Vozišče  je  bilo  zaradi  tega  spolzko in nevarno. Vzdrževalci cest so ob pomoči  gasilcev,  vozišče  od  Šmarja  do Celja očistili. Oba voznika, so oglobili.

Kriminaliteta

Na  osebnem vozilu, parkiranem v Šoštanju, je neznani storilec prebodel vse štiri pnevmatike.

Z  osebnega  vozila  parkiranega  na  Opekarniški  cesti v Celju je neznani storilec ukradel vse štiri okrasne pokrove platišč.

PU Celje