Policijsko poročilo PU Celje: 1. 12. 2011


Po poročanju policistov PU Celje so včeraj policisti na Celestinovi ulici v Celju obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je razbil kletno okno in vstopil hišo, jo prebrskal in ukradel večjo vsoto gotovine ter nekaj kosov zlatnine.

Z bencinske črpalke v Vojniku so včeraj policiste obvestili o tatvini goriva. Neznana mlajša voznica si je na bencinskem servisu napolnila rezervoar in odpeljala s kraja. Podoben primer so obravnavali včeraj tudi na bencinskem servisu v Tepanju, kjer je voznik tujega kombiniranega vozila natočil za dobrih 100 € goriva in prav tako odpeljal, ne da bi plačal.

Stanovalci Gregorčičeve ulice v Žalcu so včeraj prijeli in do prihoda policistov zadržali 25-letnega domačina,  ki je vlomil v garažo in najverjetneje nameraval odpeljati vozilo.

V Gradiškem dolu na območju Policijske postaje Rogaška Slatina so policisti včeraj obravnavali požar na novozgrajeni stanovanjski hiši. Zagorelo je zaradi pregretja pri dimniku. Materialna škoda je ocenjena na okoli 2.000 €.

Poleg omenjenega so policisti včeraj obravnavali še nekaj manjših tatvin, primer poskusa unovčitve ponarejenega denarja in dva primera nasilja v družini.

S področja javnega reda in miru tokrat policisti poročajo o enajstih kršitvah, prometnih nesreč so včeraj našteli štiriindvajset.

V teh dneh so ceste mokre in spolzke, zato policisti opozarjajo na previdnost v prometu in na prilagojeno vožnjo razmeram na vozišču.