Policijsko poročilo PU Celje: 11. 10. 2011


Policisti PU Celje so minuli dan obravnavali devet prometnih nesreč. V treh so se udeleženci lažje poškodovali, šest se jih je končalo z materialno škodo na vozilih in objektih.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so policisti pridržali tri voznike, enemu, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo so zasegli vozilo.

V Šentjurju so policisti včeraj obravnavali vlom v pisarniške prostore dveh podjetij. Storilci so odnesli večjo vsoto gotovine.

Tudi včeraj so policisti obravnavali tatvino nafte iz delovnega stroja. Storilci so iz mini bagra, parkiranega na delovišču v Ločici ob Savinji, iztočili za dobrih 150 € nafte.  Tatvino okoli 30 litrov nafte so policisti včeraj obravnavali tudi na Kamenem pri Šentjurju. Storilec jo je iztočil iz traktorja.

V Mestinju so policisti včeraj zjutraj obravnavali tatvino vozila. Neznani storilci so  ponoči iz tovornega vozila, namenjenega prevozu vozil, ukradli novo Škodo Octavio.

Na gradbišču v Vojniku so policisti obravnavali tatvino večje količine električnih kablov. Neznani storilec se je povzpel tudi na žerjav in porezal tri žerjavske kable ter poškodoval elektro omarico. Z dejanjem je lastniku povzročil za dobrih 7.000 € materialne škode.