Policijsko poročilo PU Celje: 12. 10. 2011


Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali dvaindvajset  prometnih nesreč, pridržali enega alkoholiziranega voznika,  trem voznikom pa zasegli vozila.

V Spodnjem Doliču, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, so policisti obravnavali tatvino večje količine gramoza. Povzročena škoda je ocenjena na 700 €.

Na Škapinovi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Pogrešajo žensko kolo, vrtalni stroj in štiri zimske pnevmatike.

V Brdcah, na območju Vojnika, je neznani storilec v zadnjih dneh vlomil v vikend in ukradel kosilnico, več orodja ter potapljaško opremo in nekaj gotovine. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 6.000 €.

V Velenju so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo, iz katerega je storilec odnesel avtoradio.

Včeraj zvečer so bili policisti obveščeni še o tatvini dveh akumulatorjev. Storilec jih je naložil na avtocesti pri Ljubečni, kjer je zapora zaradi cestnih del.

Poleg omenjenega so policisti obravnavali še tatvino žlebov iz stanovanjske hiše v Velenju, tatvino agregata v Vojniku ter več  poškodovanj tujih stvari.

Včeraj so policisti na celjskem območju obravnavali še devet kršitev javnega reda in miru. Sedem se jih je zgodilo v javnih, dve pa v zasebnih prostorih.