Policijsko poročilo PU Celje: 13. 10. 2011


Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da se je včeraj na celjskem zgodilo 23 prometnih nesreč, 23 kaznivih dejanj in 10 kršitev javnega reda in miru.

V prometnih nesrečah so se tri osebe lažje poškodovale, ostale so se na srečo končale le z materialno škodo. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so policisti pridržali dva voznika, štirim so zasegli vozila.

V Dravogradu so policisti včeraj obravnavali primer poškodovanja tuje stvari. Neznanec je na vozilu BMW prebodel vse štiri pnevmatike in povzročil za dobrih 1.000 € škode.

Z gradbišča v Štorah je neznani storilec ukradel več paketov keramičnih ploščic.

Tudi tatvino nafte so policisti včeraj obravnavali in sicer  iz kombiniranega vozila, parkiranega na Dečkovi Cesti v Celju. Škoda znaša dobrih 200 €.

V Velenju so policisti obravnavali tatvino okoli 1.000 € vrednih debelejših kablov iz skladišča podjetja.

Tudi dve tatvini bakra in sicer bakrenih cevi in snegobranov so včeraj obravnavali. Storilci so jih ukradli  iz nekdanjega gostišča v Letušu in iz cerkve na območju Velenja.

Včeraj so policisti obravnavali še tri primere nasilja v družini in trem osebam izrekli ukrepe prepovedi približevanja. Obravnavali so tudi poškodovanje tujih stvari,  primer ponarejenega denarja ter lažno najavo eksplozivnega telesa v Celju.