Policijsko poročilo PU Celje: 14. 12. 2011


Po poročanju policistov PU Celje so policisti včeraj našteli enajst prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda in miru. Vse prometne nesreče so se končale brez poškodb udeleženih. Dva voznika so policisti pridržali zaradi vožnje pod vplivom alkohola, enemu so zasegli vozilo.

Včeraj ponoči je bilo v Šmartnem ob Paki vlomljeno v gostinski lokal. Storilci so odnesli televizor, hladilnik s pijačo, menjalni denar in več različnega orodja, za nameček pa so poškodovali še biljardno mizo in pikado. Materialna škoda je ocenjena na 3.000 €.

Včeraj so policisti obravnavali tudi tatvino kombiniranega delovnega stroja znamke Volvo, letnik 2007, rumene barve, vrednega okoli 50.000 €. Ukraden je bil s parkirišča v Šoštanju.

Na Plečnikovi ulici v Celju so policisti včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilca, neznanega mlajšega moškega, ki je v hišo vstopil skozi odprto okno in skozenj tudi pobegnil,  je zalotil lastnik, ki je bil v času vloma doma.

Tudi tatvino nafte iz delovnega stroja so policisti včeraj obravnavali in sicer v Boharini, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice.