Policijsko poročilo PU Celje: 16. 12. 2011


Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o treh vlomih v osebna vozila. Vsi trije so se zgodili v Slovenj Gradcu.

Na Jaskovi ulici je storilec razbil prednje steklo na vratih in iz predala voznikovih vrat ukradel denarnico z gotovino in karticami. Vloma v vozili so policisti obravnavali tudi na Pavčkovi in Jakčevi ulici v Slovenj Gradcu. Tudi v teh dveh primerih lastnika pogrešata denarnici s plačilnimi karticami in gotovino.

Kot že mnogokrat doslej policisti znova opozarjajo vse lastnike avtomobilov, naj vrednejših stvari ne puščajo v avtomobilih, saj na ta način privabljajo tatove.

Na Gmajni, v občini Slovenj Gradec, je bilo včeraj vlomljeno v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel etažno peč za centralno kurjavo, vodno črpalko in nekaj orodja.

Na Linhartovi ulici v Celju so policisti včeraj obravnavali tatvino. Medtem, ko je voznik kombiniranega vozila razlagal robo, mu je neznani storilec odnesel nahrbtnik, v katerem je imel navigacijsko napravo, bančne kartice in osebne dokumente.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je bilo na ulici Antona Janše v Slovenskih Konjicah vlomljeno v stanovanjsko hišo. Pogrešajo več zlatnine.

Včeraj so policisti na celjskem in koroškem obravnavali enaindvajset kaznivih dejanj. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali desetkrat. Prometnih nesreč so našteli sedemintrideset.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so policisti pridržali dva voznika, dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, so zasegli vozili.

Policisti bodo tudi ta konec tedna poostreno nadzirali cestni promet. Poudarek bo na psihofizičnem stanju voznikov.

V prometu bodite torej previdni in strpni in nikar ne vozite če boste pred tem uživali alkoholne pijače.