Policijsko poročilo PU Celje: 18. 11. 2011


Po poročanju policistov PU Celje so policisti včeraj na celjskem območju obravnavali štirinajst prometnih nesreč, prav toliko kaznivih dejanj in štiri kršitve javnega reda in miru.

Vse včerajšnje prometne nesreče, razen ene, v kateri se je ena oseba lažje poškodovala, so se končale z materialno škodo na vozilih. Zaradi ugotovljene previsoke stopnje alkoholiziranosti so policisti pridržali dve osebi, enemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, so zasegli vozilo.

V Laškem so policisti včeraj obravnavali poskus vloma v stanovanje, v Celju poskus unovčitve ponarejenega bankovca za 50 €, v enem od trgovskih centrov v Celju pa tatvino denarnice. Storilec jo je občanki ukradel iz žepa. Poleg omenjenega so policisti včeraj  obravnavali tudi par manjših tatvin artiklov iz trgovin v Celju in Velenju.

Danes okoli pol dveh zjutraj so bili policisti obveščeni, da je zagorelo podstrešje stanovanjske  hiše v Slovenj Gradcu.  Zgorela je stropna plošča, višina materialne škode in vzrok požara še nista znana.