Policijsko poročilo PU Celje: 20. 10. 2011


Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje s začenjajo s tragično vestjo.

46-letna voznica osebnega vozila, ki je bila v torek izven naselja Sele, na območju Upravne enote Slovenj Gradec, udeležena v prometni nesreči, je zaradi hudih poškodb danes zjutraj umrla. To je letos dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju celjske policijske uprave. Lani v enakem obdobju je v prometnih nesrečah umrlo štirinajst ljudi.

Sicer so včeraj policisti na celjskem območju obravnavali šestnajst prometnih nesreč, enajst kaznivih dejanj in  prav toliko kršitev javnega reda in miru.

Na avtocestnem počivališču Zima so policisti obravnavali tatvino okoli 200 litrov goriva iz tovornega avtomobila. Tatvino okoli 80 litrov goriva so policisti včeraj obravnavali tudi na parkirišču na Mariborski cesti v Celju.

Na Leški cesti v Mežici je včeraj ponoči  neznani storilec vlomil gostinski lokal in ukradel okoli 100€ menjalnega denarja in dnevnega izkupička.

Na Železarski ulici v Štorah so policisti včeraj obravnavali vlom v delavnico. Lastnik pogreša za okoli 700€ različnih električnih kablov.

Danes skorajda povsod po državi dežuje, ponekod že tudi sneži, zato policisti pozivajo k še večji strpnosti in previdnosti v prometu.