Policijsko poročilo PU Celje: 21. 12. 2011


V današnjem policijskem poročilu policisti PU Celje poročajo o triindvajsetih včeraj obravnavanih prometnih nesrečah, v katerih huje poškodovanih ni bilo ter o osemnajstih kaznivih dejanjih in devetih kršitvah javnega reda in miru.

V Začretu pri Celju so policisti obravnavali vlom v lesen nadstrešek ob stanovanjski hiši. Storilec je odnesel dva para smuči in rahljalnik zemlje ter lastnikom povzročil za dobrih 2.500 € materialne škode.

V Radljah ob Dravi je včeraj okoli osme ure zjutraj zaradi tlenja pepela ob peči zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše. V požaru, ki se na srečo ni razširil na ostale prostore, je nastalo za okoli 300 € materialne škode.

Požar so policisti včeraj obravnavali tudi v Novakah pri Novi Cerkvi, kjer je zagorelo v mansardnem stanovanju novogradnje. Do požara je prišlo zaradi pregretja napeljave med kaminom in dimnikom. Materialna škoda znaša dobrih 20.000 €.

V Celju, na parkirišču Dečkove ulice, so policisti včeraj obravnavali tatvino iz kabine tovornega avtomobila. Lastnik pogreša denarnico s plačilnimi in drugimi karticami, kartico za tahograf in gotovino. Za nameček je storilec z njegovo kartico na bankomatu dvignil še nekaj gotovine.