Policijsko poročilo PU Celje: 22. 11. 2011


Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, v kateri se je včeraj nekaj pred poldnevom v Žalcu huje poškodoval voznik kolesa s pomožnim motorjem.

71-letni voznik kolesa s pomožnim motorjem  je vozil iz smeri Hmeljarske ulice proti Ulici Ivanke Uranjek. Ko je pripeljal v neposredno bližino Delavske univerze, je zapeljal preblizu desnemu robu vozišča ter s prednjim kolesom trčil v robnik pločnika. Pri trčenju v robnik je izgubil oblast nad kolesom s pomožnim motorjem in se prevrnil. Pri padcu se je  hudo poškodoval.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so policisti včeraj pridržali tri voznike, štirim, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.

Na Ljubečni so policisti včeraj ponoči obravnavali tatvino okoli 200 l goriva iz tovornega vozila, parkiranega na parkirišču podjetja. Tatvino goriva so policisti obravnavali tudi danes ponoči. Storilec je okoli 200 litrov goriva ukradel iz tovornega vozila, parkiranega na parkirišču podjetja v Zaloški Gorici na območju Policijske postaje Žalec.

Na Travniški ulici v Celju so policisti obravnavali tatvino okrasnih pokrovov s koles osebnega vozila VW Turan.

Med ostalimi včeraj obravnavanimi dogodki policisti omenjajo še poskus vloma v skladiščni zabojnik podjetja v Velenju in tatvino denarnice, ki jo je neznani storilec v enem od nakupovalnih centrov v Celju, občanki  ukradel iz nakupovalne vrečke.

Prav tako so policisti včeraj obravnavali več poškodovanj avtomobilov na parkirnih prostorih in nekaj povoženj divjadi.