Policijsko poročilo PU Celje: 29. 9. 2011


Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, v kateri se je včeraj okoli 16. ure na glavni cesti izven naselja Bukovska vas huje poškodoval 61-letni voznik motornega kolesa,

51-letni voznik tovornega vozila s  priklopnikom, ki je vozil iz smeri Dravograda proti Slovenj Gradcu, je izven naselja Bukovska vas, na ravnem predelu ceste, prehiteval pred seboj vozečega voznika motornega kolesa, pri čemer se ni prepričal, če lahko to stori varno. V tistem trenutku mu je nasproti pripeljal  voznik osebnega avtomobila. Da bi preprečil trčenje je voznik tovornega vozila  zapeljal nazaj na svoje smerno vozišče ter z blatnikom desnega kolesa priklopnika zadel v krmilo voznika motornega kolesa. Motorist je padel in se huje poškodoval.

Včeraj so policisti na celjskem območju obravnavali 33 prometnih nesreč, dve pridržanji voznikov in en zaseg vozila.

S področja kriminalitete omenjajo  poskus vloma v stanovanjsko hišo na Škvarčevi ulici v Celju, tatvino registrskih tablic iz vozila, parkiranega na Trubarjevi ulici v Celju ter tatvino športne torbe s stopnišča stanovanjskega bloka na Ribarjevi ulici.