Policijsko poročilo PU Celje 4. 1. 2012


Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o drzni tatvini, ki se je zgodila včeraj ponoči na avtocestnem počivališču v Tepanju. Trije neznanci so prišli do vozila, v katerem so počivali romunski državljani. Neznanci so vozniku dejali, da ima prebodeno pnevmatiko in se ponudili, da mu jo pomagajo zamenjati. Pri tem so iz zadnjega sedeža  avtomobila ukradli torbico z dokumenti in gotovino.

V Veliki Pirešici so policisti včeraj obravnavali tatvino štiridesetih železnih nosilcev, vrednih okoli 4.000 €. Storilci so jih odnesli iz dvorišča za delavnico.

Na Ribarjevi ulici v Celju so neznanci včeraj vlomili v  dva gradbena zabojnika in odnesli več različnih  električnih kablov.

V Krtincah, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, je bilo včeraj vlomljeno v brunarico. Lastnik pogreša dve kosilnici, električno krožno žago in nekaj drugega  orodja.

Sinoči, nekaj pred 21. uro, so policisti obravnavali še tatvino kolesa s pomožnim motorjem znamke Piaggio, modre barve. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za dobrih 300 €.

Sicer so policisti včeraj na območju, ki ga PU Celje pokriva, obravnavali šest prometnih nesreč, deset kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda in miru. Dva voznika so pridržali zaradi vožnje pod vplivom alkohola, trem pa so zasegli vozila.