Policijsko poročilo PU Celje: 4. 10. 2011


Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki s področja kriminalitete.

V Grušovljah, na območju Policijske postaje Mozirje, so policisti včeraj obravnavali tatvino dveh akumulatorjev s tovornega avtomobila, parkiranega na parkirišču ob stanovanjski hiši.

V Višnji vasi so storilci čez vikend iz gradbišča ukradli 700 kg armature in več krivljenih palic.

Iz Osnovne šole Šmarje pri Jelšah so neznani storilci čez vikend ukradli za dobrih 600 € bakrenih žlebov. Tatvino žlebov so policisti včeraj obravnavali tudi na Prevaljah. Neznani storilci so jih ukradli s strehe nenaseljene stanovanjske hiše.

V Spodnji Rečici pri Laškem so policisti včeraj obravnavali tatvino visokotlačne črpalke iz delovnega stroja, vredne dobrih 2.000 €.

Iz novogradnje v Draži vasi, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, pa je neznani storilec odnesel za dobrih 1.000 € rol hidroizolacijskega materiala.

Občana iz Dobriše vasi sta včeraj obvestila policiste, da pogrešata denarnici. Neznani storilec jima jih je odnesel iz hodnika odklenjene stanovanjske hiše, medtem, ko sta bila na dvorišču na drugi strani hiše.

Poleg že omenjenega so policisti včeraj obravnavali še dve tatvini goriva z bencinskih servisov v Celju in na Lopati. Voznika sta gorivo natočila in odpeljala, ne da bi plačala. Obravnavali so tudi več manjših tatvin v trgovinah ter več poškodb vozil na parkiriščih, ki so se zgodile zaradi nepravilnih premikov vozil.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o štirinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Eno je povzročil voznik, ki je vozil pod vplivom alkohola in je bil zaradi tega tudi pridržan. Poleg njega so policisti včeraj pridržali še tri voznike, enemu so zasegli vozilo.