Policijsko poročilo PU Celje: 4. 11. 2011


Včeraj so policisti na celjskem območju obravnavali štiriindvajset prometnih nesreč, trinajst kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda in miru. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali dva voznika.

V Grušovljah, na območju Policijske postaje Mozirje, so policisti včeraj obravnavali tatvino dveh akumulatorjev. Storilec jih je ukradel iz tovornega vozila, parkiranega v bližini stanovanjske hiše.

V Rečici pri Laškem je neznani storilec iz delovnega stroja parkiranega na gradbišču ukradel okoli 2.000 € vredno toplotno črpalko.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o tatvini okoli 700 kg težke armature in več krivljenih palic. Storilec jih je odnesel iz gradbišča podjetja v Višnji vasi.

V Šmarju pri Jelšah so neznanci iz  stavbe osnovne šole ukradli za okoli 500 € bakrenih žlebov.

Tatvino okoli 400 € vrednih bakrenih žlebov so policisti včeraj obravnavali tudi na Prevaljah. Storilci so jih odnesli iz nenaseljene stanovanjske hiše.

Za konec še obvestilo!

Prebivalce, ki živijo v bližini strelišča Žančani pri Slovenj Gradu policisti obveščajo, da bodo jutri med 7. in 15. uro izvajali vaje v streljanju. Za razumevanje se zahvaljujejo.