Policijsko poročilo PU Celje: 5. 10. 2011


Med včeraj obravnavanimi kaznivimi dejanji policisti PU Celje izpostavljajo tatvino agregata, vrednega okoli 300 €. Storilec ga je odnesel iz odklenjene stanovanjske hiše.

V Rožnem vrhu, na območju Celja, so policisti včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri podiranju dreves v gozdu se huje poškodoval 54-letni moški. Ko je podiral drevo, je odskočil pred vejo, ki bi padla nanj, padel v prepad ter se huje poškodoval.

Nesrečo pri delu so policisti včeraj obravnavali tudi v Kozjaku, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec. V nesreči se je huje poškodoval 56-letni domačin, ki je po strmini s traktorjem vozil drva na prikolici. Med vožnjo je traktor iz neznanega razloga zdrsel po pobočju in se prevrnil, pri čemer se je voznik hudo poškodoval.

V Celju, na Cesti v Lokrovec, so neznani storilci včeraj  s sprejem porisali osebni avtomobil BMW 316 i in prebodli tri pnevmatike ter lastniku povzročili za vsaj 500 € škode.

Danes zgodaj zjutraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v gostinski objekt na Dobrni. Pogrešajo menjalni denar in več cigaret.

Za konec dodajajo še podatke o včeraj obravnavanih prometnih nesrečah, ki jih je bilo devet. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali dva voznika.