Policijsko poročilo PU Celje: 6. 12. 2011


Včeraj so policisti PU Celje največ dogajanja beležili na področju javnega reda in miru. Zabeležili so šestnajst kršitev. Dva kršitelja so pridržali do streznitve.

Tudi zaradi vožnje pod vplivom alkohola so policisti včeraj pridržali dva voznika, dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, so zasegli vozili.

Policisti tudi danes poročajo o tatvini nafte iz rezervoarjev tovornih vozil. Okoli 500 litrov je pogreša lastnik tovornega vozila, parkiranega na parkirišču v Šentrupertu. Romunskemu vozniku pa so jo okoli 400 litrov ukradli na počivališču Lopata.

Tatvini goriva so policisti včeraj obravnavali tudi iz dveh delovnih strojev in sicer z gradbišč v Celju in na Vrhu nad Laškim.

V Zdravstvenem domu v Velenju so policisti obravnavali tatvino ženske torbice, ki jo je občanka medtem, ko je bila na pregledu, pustila v čakalnici.

V Pondorju, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo prenosni računalnik, zlatnino in gotovino.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je bilo v Žalcu vlomljeno v trgovski objekt. Pogrešajo najmanj deset prenosnih računalnikov.

Ceste na celjskem območju so tudi to dopoldne mokre in spolzke, zato policisti opozarjajo na strpno in previdno vožnjo.