Policijsko poročilo PU Celje: 8. 11. 2011


Po poročanju PU Celje so policisti na območju Policijske uprave Celje včeraj obravnavali šestnajst prometnih nesreč, štiriindvajset kaznivih dejanj in deset kršitev javnega reda in miru.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da so ponoči neznani storilci v Radečah vlomili v gostinski lokal in odnesli večjo količino cigaret. Storilci so poskušali vlomiti tudi v sef, kar jim na srečo ni uspelo.

Tako kot v preteklih dneh, so policisti tudi včeraj obravnavali tatvine nafte. Okoli 120 litrov je je storilec ukradel iz delovnega stroja parkiranega na gradbišču na Polzeli. Tatvino nafte so policisti včeraj obravnavali tudi v Gorici pri Slivnici in sicer iz dveh delovnih strojev ter iz delovnega stroja, parkiranega na delovišču v bližini avtocestnega počivališča Zima.

Tudi s tatvino bakrenih žlebov so se policisti včeraj ukvarjali. Okoli 16 metrov jih pogrešajo lastniki stanovanjske hiše v Vizorah.

V Založah, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti obravnavali vlom v skladišče podjetja. Pogrešajo več radiatorjev in večjo količino električnih kablov. Škodo ocenjujejo na 2.000€.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so policisti včeraj pridržali dva voznika, eden od njiju je bil udeležen v prometni nesreči. Enemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, so policisti zasegli vozilo.