Poročilo Policijske uprave Celje: 10. 10. 2017 (vlom, tatvine, streljanje,…)

10. 10. 2017 13:18

Današnje javljanje o obravnavanih varnostnih dogodkih včerajšnjega dne, ki je minil dokaj varno, pričenjamo z obvestilom o kaznivem dejanju vlomne tatvine.

Neznana storilca sta v noči iz nedelje na ponedeljek na Prežihovi ulici na Ravnah na Koroškem vlomila v eno izmed prodajan. Iz notranjosti sta odtujila večje število mobilnih telefonov v skupni vrednosti najmanj 5.000 €.

V Škalskih Cirkovcah so policisti v jutranjih urah opravili ogled kraja kaznivega dejanja zoper splošno varnost ljudi in premoženja. Neznanec je s strelnim orožjem poškodoval daljnovod. Oškodovano podjetje škodo ocenjuje na najmanj 15.000 €.

V dopoldanskih urah so policisti na parkirišču podjetja v stečaju na Lavi v Celju obravnavali tatvino več povezovalnih trakov in zabojnika z orodjem. Neznani storilec je samostojnega podjetnika oškodoval za okoli 2.000 €.

Okoli poldneva so policisti v Spodnji Vižingi opravili ogled kraja kaznivega dejanja tatvine. Neznanec je iz skladišča samostojnega podjetnika odtujil lahki priklopnik na katerem je bila nameščena registrska
tablica SG E7-488. Lastnik je oškodovan za okoli 1.200 €.

V popoldanskih urah so policisti obravnavali kaznivo dejanje tatvine. Neznani storilec je daljšem časovnem obdobju v Bukovžlaku pri Celju iz skednja odtujil neregistrirano kolo z motorjem Tomos APN 6.

Nekaj minut po petnajsti uri so bili policisti obveščeni o nesreči z jadralnim padalom. Po vzletu z gore Veliki Rogatec v okolici Gornjega Grada je zaradi nenadnega sunka vetra z višine okoli petih metrov zasilno pristal 24-letni jadralni padalec. Med zasilnim pristajanjem je trčil v drevo. Pri tem je utrpel lažjo poškodbo noge. S helikopterjem slovenske vojske je bil transportiran v Splošno bolnišnico Celje.

dr. Peter Pungartnik, višji policijski inšpektor Policijske uprave Celje

neprilagojeni-polsi-klik

macke-rasstvava-polsi

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
183 queries in 0,488 seconds.