Poročilo Policijske uprave Celje: 10. 8. 2017 – poziv kolesarju, ki je v Celju zbil dečka

10. 08. 2017 15:15

V  zadnjih  24  urah je bilo na območju policijske uprave Celje obravnavanih 13 prometnih nesreč, od tega 1 s hudimi telesnimi poškodbami, 5 lažjimi  ter 7 z materialno škodo.

Ob 13.10 uri se je v Celju zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena kolesar in  11 letni pešec.

11  letni  fant  se  je skupaj s prijatelji igral na mestni ulici Pod Gabri v Celju. Nahajal se je med dvema parkiranima  osebnima  avtomobiloma,  nakar  je  nenadoma stopil na vozišče mestne  ulice  pod Gabri v  trenutku, ko je iz smeri Ribarajeve ulice pripeljal neznani voznik kolesa. Med njima je prišlo trčenja, v katerem je 11  letni  pešec  zadobil  hude  telesne  poškodbe.  Kolesar se je sicer za trenutek  ustavil  nato  pa  nadaljeval  vožnjo  proti  ulici Grewenbroich.

Policija poziva neznanega  kolesarja, da se v zvezi razjasnitve okoliščin omenjene prometne  nesreče  zglasi na PP Celje ali pokliče na telefonsko številko 113.

Sicer so policisti še 3 krat intervenirali na javnem kraju in 1 v zasebnem prostoru. Evidentirali pa so 10 kaznivih dejanj.

Velenjski  policisti  so obravnavali vlom v klet in tatvino kolesa vrednega okoli 200 eur.

V Šmarju so nepridipravi odtujili 80 vinogradniških stebrov.

Celjski policisti preiskujejo tatvino denarnice iz garderobne omarice enega izmed podjetij.

V Dravogradu pa so policisti opravili ogled tatvine 11 metrov žične ograje, nameščene okoli bazne postaje v Tolstem vrhu.

hoomstock-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
172 queries in 0,735 seconds.