Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 2. 10. 2018 (prometni pretep, zasegi vozil, uhajanje plina,…)

02. 10. 2018 11:08

Včeraj so policisti PU Celje na našem območju obravnavali tri prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeležencev in 22 prometnih nesreč z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali desetkrat. Štirikrat v javnih in šestkrat v zasebnih prostorih.

Od preostalega dogajanja izpostavljamo povzročitev izredno hude telesne poškodbe, uhajanje plina, vlom, tatvino in dva zasega vozil.

Povzročitev posebno hude telesne poškodbe – Polzela

Na Polzeli, v bližini zdravstvenega doma, sta se včeraj zjutraj zaradi odvzema prednosti pri vožnji sprla dva voznika. Pri tem je 67-letni voznik udaril 72-letnega voznika, le ta naj bi ga odrinil, pri čemer je 67-letni voznik padel in se izredno hudo poškodoval.

Uhajanje plina – Otiški Vrh

Včeraj, okoli 10. ure dopoldne, smo bili obveščeni o uhajanju plina v Otiškem Vrhu. Pri menjavi hidranta je delavec s kopačem zadel plinsko cev stranskega plinovoda, pri čemer je začel uhajati plin. Zaradi uhajanja plina ni bil nihče poškodovan. Policisti o dogodku zbirajo obvestila.

Tatvina pnevmatskega kladiva – Tremarje

V Tremarjah so policisti obravnavali tatvino pnevmatskega kladiva. Storilec ga je med vikendom ukradel iz delovnega stroja parkiranega na delovišču.

Vlom v poslovne prostore – Polzela

Na Polzeli so policisti obravnavali vlom v poslovne prostore. Storilec je ukradel več avtomobilskih pnevmatik in več akumulatorjev.

Zasega vozil – Laško in Šentjur

V Laškem so policisti včeraj zasegli osebno vozilo 41-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom mu je pokazal 1,03 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Na lokalni cesti Ponikva – Dolga Gora so prav tako zasegli tovorno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Preizkus z alkotestom mu je pokazal 0,26 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

clanstvo-polsi-rkcpl-vse-opcije

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 0,609 seconds.