Poročilo Policijske uprave Celje: 24. 8. 2017 (nesreča s hudimi telesnimi poškodbami, vlomi,…)

24. 08. 2017 14:34

Včeraj so policisti na našem območju obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami. Zgodila se je  ob 14.15 uri, na lokalni cesti izven naselja Zreče.

19-letna  voznica  osebnega  avtomobila  je  vozila  iz  smeri  Zreč  proti Skomarju.  V Boharini je v desnem nepreglednem ovinku, zapeljala v  levo na makadamsko parkirišče, ravno v trenutku, ko je nasproti pravilno pripeljala 61-letna  voznica  osebnega vozila.  Vozili sta trčili. V trčenju je vozilo 61-letne  voznice  odbilo  v levo v obcestni jarek, kjer se je prevrnilo na streho. V prometni nesreči se je huje poškodoval 73-letni sopotnik v vozilu 61-letne  voznice,  lažje  pa  51-letni  sopotnik  v vozilu povzročiteljice prometne nesreče.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni, da je bilo v Rogaški Slatini vlomljeno v trgovino, v poslovnem objektu. Storilec je ukradel okoli 500 kosov oblačil, različnih znamk, višjega cenovnega razreda.

Na cesti Leona Dobrotinška v Šentjurju je neznani storilec poškodoval zapornico pred podjetjem in lastnikom povzročil za okoli 2.000 € škode.

Na ulici Pod kostanji v Celju je bil včeraj obravnavan vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel prenosni računalnik, dva tablična računalnika in dva mobilna telefona.

Milena Trbulin – predstavnica za odnose z javnostmi

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 7,588 seconds.