Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 23. 5. 2019

23. 05. 2019 10:18

Na območju Policijske uprave Celje je bilo včeraj razmeroma mirno.

Tatvini goriva – Šempeter v Savinjski dolini in Latkova vas

V Šempetru v Savinjski dolini je neznani storilec iz rezervoarja avtobusa ukradel okoli 200 litrov goriva.

Tatvino goriva so obravnavali tudi v Latkovi vasi. V tem primeru je storilec okoli 300 litrov goriva ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Tatvina kolesa – Velenje

Iz kolesarnice bloka na Kardeljevem trgu v Velenju je neznani storilec ukradel kolo znamke Cube, črno rdeče barve z modro črto. Po oceni lastnika je kolo vredno okoli 400 €.

Vlom v gostinski lokal – Ravne na Koroškem

Danes, okoli pol štirih zjutraj, so bili obveščeni o poskusu vloma v gostinski lokal v Ravnah na Koroškem. Storilec je poskušal v lokal vlomiti skozi okno, ki ga je poškodoval. Storilca je najverjetneje pregnal alarm, ki se je sprožil.

Zaseg vozila – Črna na Koroškem

Na območju Črne na Koroškem so včeraj zasegli vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in močno pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel skoraj dve promili alkohola v krvi.

Ob tej priložnosti znova opozarjajo vse udeležence cestnega prometa, da je alkohol v prometu zelo nevaren. Skoraj polovico letošnjih smrtnih prometnih nesreč na našem območju, so povzročili udeleženci, ki so bili pod vplivom alkohola, tako vozniki kot tudi pešci.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,705 seconds.