Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 26. 11. 2020 (požagal in odpeljal skoraj 100 dreves, zagorelo v podjetju, ukradel večjo količino parfumov,…)

26. 11. 2020 09:18

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 191 klicev občanov.  59 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Prometna varnost

S  področja  cestnega  prometa  poročamo  o  devetih  prometnih  nesrečah z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat.

Kriminaliteta

Nekaj čez 21. uro so bili obveščeni o večjem požaru v podjetju v Ločah. Po prvih podatkih je ogenj v celoti uničil  ostrešje objekta  in dva silosa za skladiščenje žagovine. Z ogledom kraja požara bodo nadaljevali danes.

Včeraj  so  dobili  prijavo  o  tatvini lesa na območju Mislinje.  Neznani storilec je požagal in odpeljal 96 različnih dreves, iglavcev, listavcev in sadnega drevja. Lastnikom je povzročil za okoli 4.000 € škode.

Iz  trgovine  v  Velenju je neznani storilec ukradel osem parfumov, vrednih dobrih 400 €.

Ilegalne migracije

Včeraj  zgodaj  zjutraj občan iz Loga pri Rogatcu obvestil policiste, da je opazil  skupino  migrantov.  Kmalu  po  obvestilu  so na omenjenem območju izsledili devet državljanov Afganistana, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Občanu se policisti za klic zahvaljujejo.

PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 0,726 seconds.