Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 5. 11. 2020 (prošnja očividcem nesreče v Radečah, kraja železniških tirnic,…)

05. 11. 2020 09:58

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah prejeli 205 klicev občanov.  43 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Prometna varnost

Včeraj  so  na našem območju obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo.

V  popoldanskih  urah so v Arclinu obravnavali voznika osebnega vozila, ki mu  je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel 0,66 miligramov alkohola v litru  izdihanega  zraka.  Vozniku  so začasno odvzeli vozniško dovoljene. Sledi  obdolžilni  predlog.  Voznika  čaka  najmanj  1.200  €  globe  in 18 kazenskih točk.

Poziv očividcem prometne nesreče

V ponedeljek, 26.  oktobra 2020,  ob 9.05 uri, je izven naselja Radeče, pri odcepu  za  trgovino  Spar,  prišlo  do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena  voznik  osebnega  vozila  znamke  Renault Megane, modre barve in neznana voznica, ki je po izjavi udeleženca vozila osebno  vozilo znamke VW Golf ali Polo, rjave barve.

Do trčenja naj bi prišlo, ker neznana voznica  ni spustila mimo vseh vozil, ki  so  vozili  po  prednostni  cesti.  Vozničino vozilo je  poškodovano na zadnji levi strani. Poškodovana sta najverjetneje odbijač in blatnik. Možno je, da je na poškodovanem delu vozila vidna modra barva.

Očividce  prometne  nesreče  in  vse, ki o trčenju karkoli vedo prosimo, da pokličejo  na telefonsko številko Policijske postaje Laško 03 734 48 30 ali na telefonsko številko 113.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

V  Trnovljah  pri  Celju je neznani storilec z deponije Slovenskih železnic ukradel  okoli  40  kovinskih  železniških  tirnic, dolgih okoli 6 m. Škodo ocenjujejo na okoli 2.500 €.

Ilegalne migracije

Na območju Žahenberca so včeraj izsledili štiri državljane Afganistana, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Vsi so zaprosili za azil.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 1,252 seconds.