Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 7. 12. 2017 (poziv očividcem, zasegi vozil, požara,…)

07. 12. 2017 10:14

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali sedemnajst prometnih nesreč. V dveh sta se dve osebi lažje poškodovali, v ostalih je prišlo do materialne škode. Eden od povzročiteljev prometne nesreče z materialno škodo je po trčenju s kraja odpeljal.

Poziv očividcem prometne nesreče – Javnik

Včeraj, okoli pol sedmih zjutraj, so policisti v Javniku, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Zgodila se je v neposredni bližini gostinskega lokala Šarman. Neznani voznik, neznanega vozila, najverjetneje srebrne barve, je vozil iz smeri Radelj ob Dravi proti Mariboru. Zapeljal je na nasprotno smerno vozišče in oplazil kombinirano vozilo. Neznani voznik je po trčenju z vožnjo nadaljeval  v smeri Maribora. Očividce prometne nesreče in vse, ki o trčenju karkoli vedo policisti pozivajo, da pokličejo na telefonsko številko 113.

Zasega vozil –  Ravne na Koroškem in Topolšica

Policisti Policijske postaje Ravne na Koroškem so včeraj, na Ravnah na Koroškem, zasegli tovorno  vozilo vozniku, ki je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja.

Velenjski policisti so v Topolšici zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja,  pod vplivom alkohola, na vozilu pa je imel nameščene še registrske tablice, ki so pripadale drugemu vozilu.

Pridržanje zaradi vožnje pod vplivom alkohola – Velenje

V Velenju so policisti, okoli pol enih zjutraj, zaradi vožnje pod vplivom alkohola, pridržali 25-letnega voznika osebnega vozila.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Mozirje

V Mozirju so policisti včeraj obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je poskušal v hišo vstopiti skozi  balkonska vrata. Pregnal, ga je lastnik, ki  ga je prebudil ropot. Vlomilec je lastnikom povzročil škodo s poškodovanjem vrat.

Požara –  Šentjur in Tepanje

Včeraj, okoli 16.30 ure, so policisti v stanovanju stanovanjskega bloka v Šentjurju obravnavali  požar.  Do požara je prišlo, ker je stanovalec na štedilniku pozabil olje, ki se je vnelo, ogenj pa je v celoti uničil kuhinjo.

Stanovalec se je pri gašenju požara lažje poškodoval.

Požar so policisti včeraj, nekaj po 21. uri, obravnavali tudi v Tepanju, kjer je zaradi preboja dimnika zagorela mansarda stanovanjske hiše.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

komedija-lasko-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,938 seconds.