Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 9. 5. 2019 (prometni nesreči s hudimi poškodbami kolesarjev, nesreča pri delu)

09. 05. 2019 10:39

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 73 interventnih dogodkih.

Prometni nesreči s hudimi poškodbami – Stranice in Vojnik

Na lokalni cesti Stranice Križevec smo včeraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 55-letni kolesar, državljan Švedske. Kolesar je bil v prometni nesreči udeležen sam. Padel je pri vožnji po klancu navzdol.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami kolesarja smo včeraj obravnavali tudi v Vojniku. V tem primeru je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel 52-letni kolesar, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 1,06 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Nesreča pri delu – Velenje

Včeraj smo bili obveščeni o nesreči pri delu, ki se je zgodila v podjetju v Velenju, kjer je 57-letni delavec pri demontaži toplovoda, padel s podesta z višine okoli dveh metrov. Pri padcu se je hudo poškodoval. Tuja krivda je
izključena.

Vlom v stanovanjsko hišo – Zreče

Včeraj, okoli 13.30 ure, je v Zrečah neznani storilec skozi vhodna vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Ko je opazil lastnico, ki je bila v času vloma v hiši, je pobegnil. S kraja se je odpeljal z osebnim vozilom znamke Mercedes, sive barve, mariborskih registrskih številk.

Zaseg teleskopske palice – avtocestno počivališče Zima

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so včeraj na avtocestnem počivališču Zima zasegli teleskopsko palico romunskemu vozniku osebnega vozila.
Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
188 queries in 1,114 seconds.