Poročilo Policijske uprave Celje: nedelja, 17. 11. 2019 (angleško govoreči zmikavt)

17. 11. 2019 11:59

Petek, 15. november

Vlom v počitniško hišico – Grajska vas

V Grajski vasi, na območju Braslovč, je neznani storilec vlomil v počitniško hišico, prostore preiskal, ukradel ni ničesar.

Tatvina kolesa – Celje

Iz skupnih prostorov stanovanjskega bloka na Nušičevi ulici v Celju je neznanec ukradel kolo znamke Focus, živo modre barve.

Tatvina – Polzela

Na Polzeli smo obravnavali tatvino črpalke za gorivo, shranjene ob hlevu.

Vlom v stanovanjsko hišo – Breg pri Slovenskih Konjicah

V Bregu pri Slovenskih Konjicah so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi manjše kletno okno, je ukradel kuverto z gotovino in zlatnino.

Drzna tatvina – Slovenske Konjice

V gostinskem lokalu v Slovenskih Konjicah je neznani storilec, ki je govoril angleško, izkoristil nepazljivost zaposlene in je s točilnega pulta ukradel denarnico z dnevnim izkupičkom in menjalnim denarjem.

Sobota, 16. november 2019

Poskus vloma – Ločica ob Savinji

V Ločici ob Savinji je neznani storilec poskušal vlomiti v prostore športnega društva. V notranjost mu ni uspelo vstopiti. Škodo je lastniku povzročil s poškodovanjem vrat.

Vlom v osebno vozilo – Draža vas

V Draži vasi so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je v vozilo vlomil skozi vrata na voznikovi strani. Iz vozila je ukradel gotovino.

Tatvina – Šempeter

Na pokopališču v Šempetru v Savinjski dolini so obravnavali tatvino unikatnega bronastega kipca drevesa, vrednega okoli 1.000 €.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,361 seconds.