Poročilo Policijske uprave Celje: nedelja, 8. 11. 2020 (pridržana do streznitve, nasilje v družini,…)

08. 11. 2020 11:28

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli 257 klicev občanov.  53 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Prometna varnost

V zadnjih 24. urah so obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo.

Danes, okoli pol dveh zjutraj, so na konjiškem območju obravnavali voznico osebnega vozila, ki je vozila pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je  imela  0,65  miligramov  alkohola v litru izdihanega zraka. Voznico so pridržali do streznitve, zaradi  vožnje  pod  vplivom  alkohola sledi obdolžilni predlog.

Dvema  voznikoma,  ki  sta  vozila  brez  vozniških  dovoljenj, so zasegli vozili. V obeh primerih sledita obdolžilna predloga.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so  dvakrat ukrepali v javnih in trikrat v zasebnih prostorih. Enega kršitelja so pridržali do streznitve.

Kriminaliteta

Z  gradbišča  v  Radečah  je  neznani  storilec v noči iz sobote na nedeljo ukradel  dve žlici gradbenih strojev in lastniku povzročil za najmanj 2.000 € škode.

Včeraj so obravnavali še sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Storilcu  so  izrekli  ukrep  prepovedi približevanja, za storjeno kaznivo dejanje ga bodo kazensko ovadili.

PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,820 seconds.