Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 10. 11. 2017 (noč za vlome, zaseg vozila,…)

10. 11. 2017 12:54

S področja cestnega prometa tokrat poročamo o  včerajšnjih sedemnajstih prometnih nesrečah. V treh so se tri osebe lažje poškodovale.  Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali petkrat. V vseh primerih v javnih prostorih.

Zaseg vozila – Celje

V Zadobrovi so Celjski policisti  včeraj dopoldne zasegli osebno vozilo 50-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Tatvina – Radlje ob Dravi

V Dobravi, na območju Radelj ob Dravi, so policisti obravnavali tatvino  žlice delovnega  stroja z rotatorjem. Delovni stroj je bil parkiran v poslovni coni. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 10.000 €.

Vlom v poslovne prostore – Socka

V Socki, na območju Policijske postaje Celje, so policisti obravnavali vlom v poslovne prostore. Storilec je razbil okno pisarne, vstopil v poslovne prostore, jih preiskal in ukradel menjalni denar.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vinska Gora

V Vinski Gori je neznani storilec včeraj vlomil v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi kletna vrata. Prostore je preiskal. Odnesel naj ne bi ničesar.

Požar – Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah je včeraj zagorel strojnica za avtopralnico v kovinskem zabojniku.  Do požara je prišlo zaradi kratkega stika v elektro omarici. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Vlom v kiosk – Radeče

Okoli treh zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v kiosk pri Železniški postaji v Radečah.  Storilec, ki so ga policisti prijeli v bližini, je ukradel nekaj časopisov.

Vlom v trgovino  – Lesično

Danes, okoli pol petih zjutraj, so bili policisti obveščeni o vlomu v trgovino. Storilca sta v trgovinske prostore  vlomila skozi vrata skladišča. Podatkov o tem, kaj sta odnesla, policisti še nimajo.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

celjanka-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 2,200 seconds.