Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 18. 9. 2020 (poziv vozniku in očividcem, trčila v kolesarja,…)

18. 09. 2020 16:12

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 310 klicev občanov. 82 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Prometna varnost

Včeraj  so  na našem območju obravnavali trinajst prometnih nesreč. V dveh sta  se  poškodovala  pešec  in  kolesar, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

Poziv vozniku osebnega vozila

V  Črni  na  Koroškem  so  včeraj,  okoli 8.40 ure,  obravnavali  prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik, neznanega vozila, je na prehodu za pešce v  Centru,  v  bližini  kulturnega  doma,   s  prednjim desnim delom vozila oplazil   po  nogi  občana,  ki  je  pravilno  prečkal vozišče na označenem prehodu  za  pešce.   Občan  se  je  v  trčenju  lažje poškodoval.  Voznika osebnega  vozila policisti pozivajo,  da se zaradi razjasnitve okoliščin oglasi na Policijski postaji  Ravne  na  Koroškem ali pokliče na telefonsko številko (02) 821 62 00. Za informacije o trčenju prosijo tudi morebitne očividce.

Drugo  prometno  nesrečo  z  lažjimi  poškodbami  so včeraj  obravnavali v Žalcu,  kjer  je  voznica  osebnega  vozila  na  prehodu  za pešce trčila v kolesarja.

V  Celju  in  v  Slovenj Gradcu so zasegli osebni vozili voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali petkrat. Trikrat v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

V  Virštanju  so obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je ukradel nekaj  kosov  zlatnine.  Škodo  je lastnikom povzročil tudi s poškodovanjem vrat.

Hrvaški  voznik  tovornega  vozila nas je včeraj zjutraj obvestil, da so mu med  počitkom  na  avtocestnem  počivališču  Lopata,  iz rezervoarja vozila ukradli 570 litrov goriva.

Na  Stritarjevi  ulici je včeraj ponoči neznani storilec poskušal vlomiti v gostinski  lokal. S poškodovanjem vrat je lastnikom povzročil za dobrih 100 € škode.

V Brestovcu, na območju Policijske postaje Rogaška Slatina, so obravnavali vlom  v  stanovanjsko  hišo.  Storilec  je  prostore  preiskal,  ukradel ni ničesar. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat terase.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,854 seconds.